ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΠΡΟΣΟΧΗ

Σε δυσπρόσιτες περιοχές – απομακρυσμένες δηλαδή θα χρεώνεται επιπλέον 3,00 ευρω για να παραδοθεί απο την ACS Courier στον χώρο του, αλλιώς θα πρέπει να γίνει παραλαβή απο το κοντινότερο κατάσημα της ACS Courier χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σε περίπτωση αλλαγής νούμερο ή μέγεθος προϊόντος θα θα χρεώνεται επιπλέον 3,00 ευρω τα έξοδα μεταφοράς της νέας αποστολής και 3,00 ευρώ τα έξοδα παραλαβής και 1,50 ευρώ για αντικαταβολή μόνο.

Σε δυσπρόσιτες περιοχές – απομακρυσμένες δηλαδή, σε περίπτωση αλλαγής νούμερο ή μέγεθος του προϊόντος θα χρεώνεται επιπλέον 6,00 ευρω τα έξοδα μεταφοράς της νέας αποστολής και 6,00 ευρω τα έξοδα παραλαβής και 1,50 ευρώ την αντιταβολή.

ΕΛΛΑΔΑ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος έχουν επιβάρυνση εξόδων αποστολής ή μεταφορικών 3,00€  ( για ένα δέμα μεγαλο η δυο μικρα μόνο) (και 3,00 για κάθε δέμα επιπλέον) και 1,50€ για την αντικαταβολή.

Άν πρόκειται για μεγάλες ογκόδες αποστολές εντόν των Νομών

Αιτολοακαρνανίας, Αχαϊας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη θα είναι δωρεάν.

Άν είσται σε απομακρυσμένη περιοχή για αποστολές κατόπην τηλεφωνικής συνεννόησης.

Οι εταιρείες courier που συνεργαζόμαστε είναι ACS Courier, θα ενημερωθείτε για την αποστολή της παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο αν κάνετε την πληρωμή μπορούμε να το στείλουμε με όποια μεταφορική επιθυμείτε.

Και φορτωτικά πρακτορεία για ογκόδες αποστολές.

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα 24-72 ωρών ( 1-3 εργάσιμων ημερών αναλόγως την παραγγελία,  ). Σε κάποιες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως περιορισμένο απόθεμα) θα ειδοποιηθείτε για την ημερομηνία παράδοσης. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας ( κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ. ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την αναμονή ή αποστολής της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 15 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα της συνεργαζόμενης courier καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση ( λόγω δυσπρόσιτης περιοχής ).

Στην Αθήνα έιναι 1 ημέρα, σε Βόρειες περιοχές 2 ημέρες,σε νησιά είναι 2-3 ημέρες αναλόγος τα καιρικά φαινόμενα για καθυστέρηση.

ΚΥΠΡΟΣ

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται με τους εξής τρόπους μέσω της ACS Courier Courier.
Αεροπορικώς (παραλαβή σε 2-3 εργάσιμες ημέρες) με κόστος μεταφορικών 12€ για κάθε δέμα και
Ακτοπλοϊκώς (παραλαβή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες) με κόστος μεταφορικών 5€ για κάθε δέμα.
Ο τρόπος πληρωμής γίνεται με πιστωτική, χρεωστική ή prepaid κάρτα, Visa, Mastecard.

  • Πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας  ( και σε 4 άτοκες δόσεις )
  • Πληρωμή μέσω Paypal
  • Πληρωμή μέσω Viva Wallet
  • Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό  ( Πειραιώς,  Eurobank,  Εθνική)
  • Πληρωμή μέσω winbank | Τράπεζα Πειραιώς
  • Πληρωμή μέσω αντικαταβολής με ACS courier

Έχετε υπόψη τα παρακάτω:

*Η παραγγελία σας δεν μπορεί να αλλάξει διεύθυνση παράδοσης από τη στιγμή που παραδοθεί στην courier από την εταιρεία μας.
*Σε περίπτωση που η εταιρεία courier δε σας βρει στη διεύθυνση που δηλώσατε θα σας αφήσει ένα σημείωμα ειδοποίησης για να επικοινωνήσετε μαζί της και να κανονίσετε νέα ώρα παράδοσης.
*Οι παραγγελίες εντός Ελλάδας παραδίδονται από τις 9.00 π.μ. έως και την 7.00 μ.μ. (σε ορισμένες περιπτώσεις εξαρτάται από την περιοχή παράδοσης και το ωράριο λειτουργίας της courier)
*Σε περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από κάποιο κατάστημα courier, σημειώστε το στις παρατηρήσεις/σχόλια της παραγγελίας σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο email : info@vipsport.gr ή στο 26340-22672 ( Δευτέρα 08:30πμ-02:00μμ, Τρίτη 08:30πμ-02:00μμ και 5:30μμ-9:00μμ, Τετάρτη 08:30πμ-02:00μμ, Πέμπτη 08:30πμ-02:00μμ και 5:30μμ-9:00μμ, Παρασκευή 08:30πμ-02:00μμ και 5:30μμ-9:00μμ, Σάβαττο 08:30πμ-02:00μμ ) ή στο κηνιτό ( όλες τις ώρες και ημέρες ).

Αδυναμία καταχώρησης παραγγελίας ;

Καλέστε μας αμέσως να την καταχωρήσουμε εμείς  στο 6942259846.

Σε ορισμένες περιπτώσεις η παραγγελία ενδέχεται να μην καταχωρηθεί, αυτές οι περιπτώσεις ίσως είναι:

Α) Ταυτόχρονη καταχώρηση παραγγελιών σε συγκεκριμένο προϊόν με αποτέλεσμα τα αποθέματα να μην επαρκούν για την κάλυψη όλων των παραγγελιών.

Β) Η ενημέρωση της σελίδας γίνεται τακτικά ωστόσο ενδέχεται να μην ολοκληρωθεί ή να βρίσκεται σε διαδικασία ενημέρωσης κατά την καταχώρηση παραγγελίας σε προϊόν που είναι δεσμευμένο ήδη.

Γ) Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα  ( τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α ) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και για κωδικούς σε έλλειψη  ( sold out )  υπάλληλος από το τμήμα υποστήριξης του VipSport θα σας καλέσει για ενημέρωση την ίδια ημέρα της καταχώρησης της παραγγελίας ή την επόμενη πρωινές ώρες.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει αν προκύψουν οι παρακάτω λόγοι:

Το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμο, δηλαδή σε περίπτωση μαζικών παραγγελιών σε συγκεκριμένο κωδικό όπου το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δεν πρόλαβε να ενημερωθεί.

Και πάλι υπάλληλος της VipSport θα σας ενημερώσει άμεσα και θα σας προτείνει εναλλακτικά προϊόντα ή θα σας ενημερώσει για τυχόν επιστροφή χρημάτων ( σε περίπτωση καταχώρησης παραγγελίας μέσω κάρτας πιστωτικής / χρεωστικής / prepaid.

Σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που ίσως επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελιάς σας.

Σε περίπτωση καταχωρημένης παραγγελίας όπου τα στοιχεία του χρήστη είναι λανθασμένα  ( τηλέφωνο επικοινωνίας, email κ.α ) και κάθε επικοινωνία είναι αδύνατη.

Ελαττωματικά Προϊόντα

Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή περαιτέρω πληροφορίες
τυχόν χρειαστείτε παρακαλούμε μη διστάσετε να μας καλέστε στο τηλέφωνο : ή 26340 22672.

Σε περιπτώσεις όπου υπάρχει εξόφθαλμη βλάβη/ζημία με υπαιτιότητα του VipSport ή για προϊόντα που πουλήθηκαν και έτυχαν κακής και ελαττωματικής ποιότητας από την ίδια την εταιρεία, επίσης από λάθος στην τηλεφωνική καταχώρηση της παραγγελίας ή ακόμα και στην τιμολόγηση/αποστολή κ.α τότε το VipSport αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της αντικατάστασης/επιστροφής είτε για αλλαγή του προϊόντος είτε για επιστροφή ολόκληρου του ποσού αγοράς.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top